Η UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους επαναλληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Στο ΑΪΚ – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Γάλλος Τόνι Σαπρίν, στο ΑΕΚ - Σεντ Ετιέν ο Ισραηλινός Αλόν Γιεφέτ και στο ΠΑΣ – Άλκμααρ ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σορτζενχόφερ.
Η UEFA ανακοίνωσε τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους επαναλληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Europa League. Στο ΑΪΚ – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Γάλλος Τόνι Σαπρίν, στο ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν ο Ισραηλινός Αλόν Γιεφέτ και στο ΠΑΣ – Άλκμααρ ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σορτζενχόφερ.
Αναλυτικά οι ορισμοί στα ματς των ελληνικών ομάδων: ΑΪΚ – Παναθηναϊκός Διαιτητής: Τόνι Σαπρίν Α’ βοηθός: Χικάμ Ζακρανί Β’ βοηθός: Αλεξαντρέ Βιαλά Τέταρτος διαιτητής: Ολιβιέ Τουάλ
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στους «8» του Conference League, με τον προπονητή των Ισπανών να έχει να διαχειριστεί μια ιδιαίτερη συνθήκη.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.