Διονύσης Σαββόπουλος-Ελένη Βιτάλη: Αποχαιρετιστήρια παράσταση στο Ηρώδειο
...
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη συναντήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στη σκηνή του Κυττάρου για την παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
Η παράσταση ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε και αποτελεί ένα «θέατρο τραγουδιών» που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος με συνοδοιπόρο επί σκηνής την σπουδαία λαϊκή μας τραγουδίστρια, Ελένη Βιτάλη.
Mετά από το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα, σε θέατρα και αμφιθέατρα, κήπους, κάστρα και πλατείες, αυλές σχολείων και εκκλησιών, οι δυο καλλιτέχνες έρχονται την 1η Σεπτεμβρίου στην Αθήνα για μία μεγάλη συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά).
Η παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» θα κυκλοφορήσει σε διπλό CD και σε deluxe έκδοση (2CD & 2DVD) την 1η Σεπτεμβρίου από τη Feelgood Records.
Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Μειωμένα / Περιορισμένης ορατότητας: 10ευρώ
Άνω Διάζωμα / Ειδική ζώνη: 15ευρώ
Γ Ζώνη: 35ευρώ
Β Ζώνη: 45ευρώ
Α Ζώνη: 65ευρώ
Διακεκριμένη: 90ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, 11876, καταστήματα Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
entertainment.in.gr
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση





