Την απόκτηση του Σαρικόπουλου ανακοίνωσε ο Προμηθέας
Και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Ζήσης Σαρικόπουλος, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών.
Και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ των ανδρών ο Ζήσης Σαρικόπουλος, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών.
Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς στην διάρκεια της παρελθούσας αγωνιστικής περιόδου, είχε μείνει πριν από λίγες ημέρες ελεύθερος από την ΑΕΚ, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του «Δικεφάλου», Γιούρι Ζντοβτς, και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Προμηθέα, στην «παρθενική» σεζόν του αχαϊκού συλλόγου στα «μεγάλα σαλόνια».
Η σχετική ανακοίνωση του Προμηθέα έχει ως εξής: «Ο Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ζήση Σαρικόπουλο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας
- Αγρότες: Προχωρούν με μπλόκα σε αεροδρόμια, λιμάνια, κεντρικές αρτηρίες – Με καταστολή απαντά η κυβέρνηση
- Δημοψήφισμα 1974: Πρώτη κυρία της χώρας η Δημοκρατία
- Ο 40άρης Ρογκαβόπουλος MVP της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL (pic)
- Το Ηνωμένο Βασίλειο αναζητά την «τετραγωνική ρίζα του Brexit»



