Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Επεισόδια σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου από τη 1:30 έως τις 4 τα ξημερώματα, με άγνωστα άτομα να επιτίθενται σε διμοιρίες των ΜΑΤ, να καίνε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων. Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ωστόσο δεν έγιναν προσαγωγές.
Επεισόδια σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου από τη 1:30 έως τις 4 τα ξημερώματα, με άγνωστα άτομα να επιτίθενται σε διμοιρίες των ΜΑΤ, να καίνε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων.
Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι αρχικά επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μάρνης.
Απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες που έκαναν χρήση χημικών.
Στη συνέχεια, οι άγνωστοι έκαψαν δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Αβέρωφ, και προκάλεσαν φθορές σε άλλα τρία ΙΧ, σε σηματοδότες, ενώ έκαψαν και κάδους απορριμμάτων.
Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ωστόσο δεν έγιναν προσαγωγές.
Η ΝΔ με ανακοίνωσή της τονίζει: «Το κέντρο της Αθήνας, με ευθύνη της κυβέρνησης, έχει γίνει άβατο για πολίτες και αστυνομικούς! Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αδιαφορεί για την ασφάλεια όλων. Δεν πάει άλλο! Επιτέλους, ο κ. Τόσκας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας