Ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Στόχος ληστών έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης χρηματαποστολή, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου, στη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ. Δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου και βαριοπούλας, αφαίρεσαν το βαλιτσάκι με τα χρήματα που μετέφερε ο υπάλληλος ασφαλείας και εξαφανίστηκαν.
Στόχος ληστών έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης χρηματαποστολή, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου.
Στις 07.30, στη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου και βαριοπούλας, αφαίρεσαν το βαλιτσάκι με τα χρήματα που μετέφερε ο υπάλληλος ασφαλείας και εξαφανίστηκαν.
Η Αστυνομία αναζητά τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξύπνησες στα άγρια χαράματα; Έξι τρόποι για να σε πάρει πάλι ο ύπνος
- «Καυτός» Ελ Κααμπί: Ο Μαροκινός έχει περισσότερα γκολ από πέντε ομάδες της Super League
- Καιρός: Συννεφιασμένος την Κυριακή με σημάδια βελτίωσης – Πότε και πού αναμένονται βροχές και χιόνια
- Νικολά Σαρκοζί: Μαρτυρία σε fast forward
- Μπρουνέλο Κουτσινέλι: Αστέρες του Χόλιγουντ τίμησαν τον Ιταλό μεγιστάνα της μόδας
- Απόδραση: Η επιστήμη ξέρει με ποιον είναι καλύτερο να πας ένα ταξίδι
- Περισσότερα από 6.000 ιατρικά λάθη κάθε χρόνο
- Η Μάιλι Σάιρους δήλωσε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν «προσφορά Black Friday»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)











































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442