Ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Στόχος ληστών έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης χρηματαποστολή, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου, στη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ. Δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου και βαριοπούλας, αφαίρεσαν το βαλιτσάκι με τα χρήματα που μετέφερε ο υπάλληλος ασφαλείας και εξαφανίστηκαν.
Στόχος ληστών έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης χρηματαποστολή, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, στου Ζωγράφου.
Στις 07.30, στη διάρκεια ανεφοδιασμού ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, δύο άγνωστοι, με την απειλή όπλου και βαριοπούλας, αφαίρεσαν το βαλιτσάκι με τα χρήματα που μετέφερε ο υπάλληλος ασφαλείας και εξαφανίστηκαν.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.