Ο Ματ Λούκας επιστρέφει στη 10η σεζόν του «Doctor Who»
...
Μαντώ Σιώμου
Δυστυχώς για τους λάτρεις της βρετανικής σειράς επιστημονικής φαντασίας του BBC, Doctor Who, υπάρχει μεγάλη αναμονή μέχρι την 10η σεζόν, και η ανακοίνωση ότι τα γυρίσματα ξεκινούν στις 20 Ιουνίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας, την κάνει ακόμα πιο οδυνηρή.
Σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τις κακές φήμες, το BBC, ανακοίνωσε ήδη την επιστροφή του Ματ Λούκας, στο Doctor Who. Ο ηθοποιός του σατιρικού «Λιτλ Μπρίτεν», είχε εμφανιστεί ξανά στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο The Husbands of River Song, ως Ναρντόλε.
Σύμφωνα με το κανάλι, θα ξαναπαίξει το ρόλο του πρώην, πλέον, βοηθού της Ρίβερ Σονγκ που διαπράττει συνέχεια λάθη. Μάλιστα, όταν η Ρίβερ στο έτος 5343, του ζήτησε να βρει έναν χειρούργο για τον Κίνγκ Ίντροφλαξ, αυτός βρήκε τον Doctor.
Παρέα με τον Λούκας, θα είναι και η νέα συνταξιδιώτισσα του Πίτερ Καπάλντι, η Περλ Μάκι ως Μπιλ. Ο Λούκας δήλωσε ενθουσιασμένος για την συνεργασία τους.
O εκτελεστικός παραγωγός Στίβεν Μόφατ, ο οποίος αποχωρεί μετά το τέλος της 10ης σεζόν δήλωσε για την επιστροφή του Λούκας ότι: «Είμαι ενθουσιασμένος αλλά και λίγο έκπληκτος που καλωσορίζουμε τον Λούκας, πίσω στο Tardis, και αυτήν τη φορά όχι μόνο για τα Χριστούγεννα. Ένα από τα μεγαλύτερα κωμικά ταλέντα στη Γη θα απελευθερωθεί σε όλο το χωροχρόνο».
entertainment.in.gr
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
- Η Ίντερ απέκτησε τον Γιακίροβιτς από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλη επιχείρηση σε βενζινάδικα για απάτες με τα καύσιμα – 10 συλλήψεις
- Άνοιξαν τις πόρτες τους σε Δήμο της Κρήτης, οι πρώτες δημοτικές κοινωνικές κατοικίες

