Πρόκριση με «πεντάρα» η Αργεντινή, νίκη θρίλερ η Χιλή
Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ωρας αγώνα της Αργεντινής με τον Παναμά στο Σικάγο και πέτυχε χατ-τρικ (68΄,78΄, 87΄) για να οδηγήσει την ομάδα του στο θριαμβευτικό 5-0. Η κάτοχος του τίτλου Χιλή επικράτρησε δύσκολα 2-1 της Βολιβίας με... σκανδαλώδη τρόπο, με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+8΄ (!) και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση.
Ο Λιονέλ Μέσι μπήκε ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ωρας αγώνα της Αργεντινής με τον Παναμά στο Σικάγο και πέτυχε χατ-τρικ (68΄,78΄, 87΄) για να οδηγήσει την ομάδα του στο θριαμβευτικό 5-0.
Εως τότε το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0 (Οταμέντι 7′), αλλά ο «βασιλιάς Λίο» αποφάσισε να απαντήσει πειστικά στην πρόσφατη τοποθέτηση του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υποστήριζε ότι δεν έχει την προσωπικότητα να γίνει ο ηγέτης της «Αλπισελέστε».
Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από τρία γκολ εναντίον του Παναμά, αλλά η αρχή έγινε και η Αργεντινή προκρίθηκε στους ημιτελικούς, με τον κουμπάρο του Μέσι, Σέρχιο Αγουέρο, να κλείνει το σκορ στο 90΄.
Δεν στέκεται καλά η Χιλή ως κάτοχος του Copa America και αυτό αποδείχθηκε και εναντίον της αδύναμης Βολιβίας στο Φόξμπορο της Μασαχουσέτης. Η κάτοχος του τίτλου επικράτρησε δύσκολα 2-1 με… σκανδαλώδη τρόπο, με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90+8΄ (!) και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο ηγέτης της ομάδας, Αρτούρο Βιδάλ, ήταν αυτός που ευστόχησε στο πέναλτι, ενώ είχε ανοίξει το σκορ στο 61΄. Ενδιάμεσα ισοφάρισε για τους Βολιβιανούς ο Κάμπος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.