Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Μέρκελ: Δεν βλέπω λόγο άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Μέρκελ: Δεν βλέπω λόγο άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την Ουκρανία, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου. Το Βερολίνο προσπάθηκε να περάσει κοινή γραμμή στο θέμα μετά τις θέσεις που διατύπωσε ο ΥΠΕΞ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρθούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την Ουκρανία, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ είχε δηλώσει την Τρίτη ότι κράτη – μέλη της ΕΕ εκφράζουν προβληματισμούς για τη συνέχιση των κυρώσεων, δημιουργώντας ασάφεια για το κατά πόσον θα μπορέσει να υπάρξει ανανέωσή τους τον Ιούλιο.

«Η καγκελάριος βρίσκεται σε επαφή με τον υπουργό Εξωτερικών, οι δυο τους συμφωνούν ότι η ειρηνευτική διαδικασία του Μινσκ πρέπει να συνεχιστεί και η επικεφαλής της κυβέρνησης δεν βλέπει κανέναν λόγο άρσης των κυρώσεων» δήλωσε η Κριστιάνε Βιρτ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο