Σαμαράς: Αυτοί αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πύλο, όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Αυτοί αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη» δήλωσε αναφερόμενος στην κυβέρνηση.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πύλο, όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος για την πορεία της χώρας, απάντησε: «Υπάρχουν διάφορα περίεργα φρένα που δεν μας αφήνουν να απογειωθούμε. Είχαν πει κάποτε ότι θα έρθει το Πάσχα και η απογείωση, αν θυμάστε. Την απογείωση ακόμα την περιμένουμε. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτές τις υποσχέσεις όταν δεν τηρείς τα βασικά που πρέπει να τηρήσεις, που είναι πρώτα απ’ όλα ν’ αγαπάς την ανάπτυξη. Αυτοί αγαπάνε περισσότερο το κόμμα και λιγότερο την ανάπτυξη».
Ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα έργα που πραγματοποιούνται στο Κάστρο και στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας