Εως 30 Ιουνίου η προθεσμία για την ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛΓΑ
Εως τις 30 Ιουνίου έχουν περιθώριο οι αγρότες, προκειμένου να καταβάλουν εμπρόθεσμα την ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛΓΑ για το έτος 2015.
Εως τις 30 Ιουνίου έχουν περιθώριο οι αγρότες, προκειμένου να καταβάλουν εμπρόθεσμα την ειδική ασφαλιστική εισφορά υπέρ ΕΛΓΑ για το έτος 2015.
Την παράταση της προθεσμίας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί και η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Όπως αναφέρει ο ΕΛΓΑ, με δεδομένο ότι δεν μπορεί να δοθεί άλλη παράταση, οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιές πέρυσι θα πρέπει να προχωρήσουν εντός αυτής της προθεσμίας στην εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών του 2015, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να αποζημιωθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442