Επίθεση κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, εξαπολύει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με το προσφυγικό.
«Όπως είναι γνωστό, με απόφαση της ΕΕ έχει ορισθεί ως υποχρέωση της χώρας μας η προσωρινή φιλοξενία 50.000 συνολικά προσφύγων προς μετεγκατάσταση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:
«Ο μέχρι σήμερα άφαντος ΥΠΕΞ, με σημερινή δημόσια παρέμβαση τριπλασίασε (150.000 και βλέπουμε) τους πρόσφυγες που μπορούν να μείνουν στη χώρα μας.
» Στην ουσία η κυβέρνηση παραιτείται από την διεκδίκηση άμεσης εφαρμογής του προγράμματος μετεγκατάστασης. Η αφέλεια και η ατζαμοσύνη έχουν και όρια. Μήπως, λοιπόν, κάτι άλλο συμβαίνει; Μήπως τυχοδιωκτικά συνδέουν το προσφυγικό με την αξιολόγηση; Μήπως τελικά ο Κοτζιάς ‘πουλά’ και ο Κατρούγκαλος ‘αγοράζει’;».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας