Ο Ν.Παππάς προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον «αρχιμανδρίτη»
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη για διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία -όπως ο ίδιος σημειώνει στην ανακοίνωσή του- διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε σχέση με την υπόθεση των εκβιαστών.
Σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη για διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία -όπως ο ίδιος σημειώνει στην ανακοίνωσή του- διαστρεβλώνουν την αλήθεια σε σχέση με την υπόθεση των εκβιαστών.
Η ανακοίνωση Παππά
«Η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα.
Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις.
Το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται, απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους.
Η υπόθεση πήρε την τρέχουσα εξέλιξη διότι η ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας λειτούργησαν υποδειγματικά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, στελέχη των επιχειρήσεων του δημοσίου δε δείλιασαν και έκαναν το καθήκον τους.
Οι συλληφθέντες φέρονται να έχουν εκβιάσει στελέχη επιχειρήσεων του δημοσίου προκειμένου να καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην κρατική διαφήμιση με την ταυτόχρονη απειλή, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβαίνουν σε αρνητικά δημοσιεύματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και μελών της κυβέρνησης.
Ενώπιον άλλων παράλληλων νομοθετικών και νομικών εξελίξεων και υποθέσεων, κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν.
Είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των –κατά τη δική τους φαντασία- σαλονιών.
Οι αήθεις επιθέσεις εναντίον της Κυβέρνησης και στο πρόσωπό μου συνεχίζεται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες.
Αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο.
Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη Δικαιοσύνη».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας