Τρίτη ελληνική συμμετοχή στο WNBA με την Δημητράκου
Η Ζωή Δημητράκου θα γίνει η τρίτη Ελληνίδα, μετά τις Αναστασία Κωστάκη και Εβίνα Μάλτση, που θα αγωνιστεί στο WNBA. Η διεθνής φόργουορντ, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω της προσωπικής σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις Ουάσινγκτον Μιστίκς.
Η Ζωή Δημητράκου θα γίνει η τρίτη Ελληνίδα, μετά τις Αναστασία Κωστάκη και Εβίνα Μάλτση, που θα αγωνιστεί στο WNBA.
Η διεθνής φόργουορντ, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω της προσωπικής σελίδας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις Ουάσινγκτον Μίστικς.
Η Δημητράκου, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με την φανέλα της Αμπντουλάχ Γκιούλ Γιουνιβέρσιτι, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με την νέα ομάδα της τον Μάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σέρρες: Σημείωμα στα παιδιά και τη σύζυγό του είχε αφήσει ο 45χρονος αγνοούμενος πυροσβέστης
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέχρι το 2029 τον Κοντούρη
- Αποδομώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Γιατί όταν οδηγείτε είναι καλύτερα να κρατάτε το στόμα σας κλειστό
- Αγρότες: Λάδι στη φωτιά από την κυβέρνηση – Αντί να δώσει λύσεις στρώνει το… χαλί για πρόστιμα στα μπλόκα
- Νέα σενάρια για Μανδά στη Λάτσιο: «Μπορεί να παραμείνει στην ομάδα»



