AEK VS Ολυμπιακός: Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ (19:30)
Το μεγάλο ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γουστάβο Πογιέτ θέλει να βάλει τέρμα στο αήττητο σερί των πρωταθλητών και έχει τις δυνατότητες να το κάνει μπροστά στους φιλάθλους της, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ. Βέβαια ο Ολυμπιακός πάει στο Μαρούσι για τη νίκη, για ν' αποδείξει πως δίκαια έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση...
Το μεγάλο ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Η ομάδα του Γουστάβο Πογιέτ θέλει να βάλει τέρμα στο αήττητο σερί των πρωταθλητών και έχει τις δυνατότητες να το κάνει μπροστά στους φιλάθλους της, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ. Βέβαια ο Ολυμπιακός πάει στο Μαρούσι για τη νίκη, για ν’ αποδείξει πως δίκαια έχει ξεφύγει στη βαθμολογία και είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Να αναφερθεί ότι σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη ασφαλείας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων και των αρμόδιων φορέων συμφώνησαν για τα μέτρα ασφαλείας τα οποία έχουν εκπονήσει οι γηπεδούχοι και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα.
Οσο για το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, δεν απασχόλησε καν τους μετέχοντες τη σύσκεψη. Οποια φήμη κυκλοφόρησε χαρακτηρίζεται ως εντελώς ανυπόστατη και το ματς θα διεξαχθεί κανονικα.
Από εκεί και πέρα δύσκολη αποστολή θα έχει ο Παναθηναϊκός στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και την γκρίνια των φιλάθλων, μετά από τον αποκλεισμό στο κύπελλο.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, ενώ ο Πανιώνιος θα έχει δύσκολη αποστολή στη Μυτιλήνη κόντρα στην ουραγό Καλλονή, η οποία παλεύει για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό.
Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας