Γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων όταν εντόπισαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους 12 γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη από διαφορετικά στάδια κύησης. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα σε ιδιωτικά μαιευτήρια.
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, όταν εντόπισαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελόκηπους δύο χάρτινα κιβώτια που περιείχαν 12 γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη από διαφορετικά στάδια κύησης.
Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα σε ιδιωτικά μαιευτήρια.
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη πρώην διευθυντή γυναικολογικής κλινικής, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο 34χρονος γιος του καθάρισε το ιατρείο του πατέρα του, βρήκε τις γυάλες και τις πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, μαζί με ιατρικά εργαλεία.
Ο 34χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ιατρικών αποβλήτων.
Εντός της ημέρας αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.