Νεκρή ανασύρθηκε μία 50χρονη (η Χ.Ε.), που βούτηξε στις γραμμές του Μετρό, την ώρα που περνούσε ο συρμός του, επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στον σταθμό του Αγίου Ιωάννη. Στην επιχείρηση ανάσυρσής της συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Νεκρή ανασύρθηκε μία 50χρονη (η Χ.Ε.), που βούτηξε στις γραμμές του Μετρό, την ώρα που περνούσε ο συρμός του, επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στον σταθμό του Αγίου Ιωάννη.
Στην επιχείρηση ανάσυρσής της συμμετείχαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.