Αυξάνεται ο αριθμός των αστέγων που καταφεύγουν σε θερμαινόμενες αίθουσες
Συνεχώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός εκείνων, που καταφεύγουν και διανυκτερεύουν στις δύο θερμαινόμενες αίθουσες που έχει διαθέσει ο Δήμος Αθηναίων για να προφυλαχθούν από το ψύχος.
Συνεχώς αυξανόμενος είναι ο αριθμός εκείνων, που καταφεύγουν και διανυκτερεύουν στις δύο θερμαινόμενεςαίθουσες που έχει διαθέσει ο Δήμος Αθηναίων για να προφυλαχθούν από το ψύχος.
To βράδυ της Κυριακής 111 άτομα βρήκαν καταφύγιο στους χώρους αυτούς, ενώ κλιμάκια του «Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού» και συνεργαζόμενων με το δήμο ΜΚΟ, πραγματοποίησαν δεκάδες επιτόπιες επισκέψεις σε άλλους άστεγους και τους παρείχαν ιατροφαρμακευτική βοήθεια και άλλη βοήθεια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας