Ένας από τους… κατοίκους της Ουάσινγκτον χαίρεται για τη χιονοθύελλα
Μπορεί οι περισσότεροι από τους Αμερικανούς που κατοικούν στις ανατολικές Ακτές των ΗΠΑ να βρίσκονται στα σπίτια τους, εξαιτίας της χιονοθύελλας, ένας από τους... κατοίκους της Ουάσινγκτον είναι, ωστόσο, ευτυχισμένος. Ο λόγος για τον Τιάν Τιάν το χαριτωμένο πάντα που ζει στον ζωολογικό κήπο της αμερικανικής πρωτεύουσας.
Μπορεί οι περισσότεροι από τους Αμερικανούς που κατοικούν στις ανατολικές Ακτές των ΗΠΑ να βρίσκονται στα σπίτια τους, εξαιτίας της χιονοθύελλας, ένας από τους… κατοίκους της Ουάσινγκτον είναι, ωστόσο, ευτυχισμένος.
Ο λόγος για τον Τιάν Τιάν το πάντα που ζει στον ζωολογικό κήπο της πόλης, ο οποίος μόλις είδε το χιόνι αποφάσισε ότι ήταν ώρα για παιχνίδι!
Tian Tian woke up this morning to a lot of snow…and he was pretty excited about it. #Blizzard2016
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.