Χανιά: 55χρονος σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Σκινές του δήμου Πλατανιά Χανίων. Ένας 55χρονος άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε την 77χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Σκινές του δήμου Πλατανιά Χανίων.
Ένας 55χρονος άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε την 77χρονη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.
Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι που έμεναν ο 55χρονος και η μητέρα του.
Ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι, με το οποίο σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με κυνηγετικό όπλο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις για τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο, ενώ οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο νοσοκομείο Χανίων.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.