Το χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ της Σχολής Χιλλ (Θουκυδίδου 9, Πλάκα) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από τις 9.30 το πρωί ως τις 18.00.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Μυτιλήνη με στόχο να αγοραστεί υλικό για το νοσοκομείο (γάζες, γάντια κ.λπ.) και να ενισχυθεί η νέα δομή της ΜΚΟ ΜΕΤΑδραση για την φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.
Στο μπαζάαρ, που διοργανώνεται από το σχολείο, τους γονείς και τα παιδιά, το κοινό θα βρει γιορτινά είδη, εδέσματα αλλά και πρωτότυπες κατασκευές των παιδιώ.
Θα υπάρχει παζάρι επίσης μεταχειρισμένων ρούχων και βιβλίων, λαχειοφόρος αγορά, καντίνα και ψησταριά μετά ζωντανής μουσικής (τζαζ, ροκ, ορχήστρα πνευστών κ.ά.) στην αυλή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας