Με το βλέμμα στο crowdfunding, το Facebook στηρίζει τις δωρεές
Η Facebook Inc. επιχειρεί να εξυπηρετήσει την ανάγκη των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων για χρηματοδότηση με ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει στα μέλη της δημοφιλέστερης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης να υποβάλλουν δωρεές χωρίς να φύγουν από τις σελίδες της.
Η Facebook Inc. επιχειρεί να εξυπηρετήσει την ανάγκη των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων για χρηματοδότηση, με ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει στα μέλη της δημοφιλέστερης υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης να υποβάλλουν δωρεές χωρίς να φύγουν από τις σελίδες της. Το πλήκτρο Donate παραμένει διαθέσιμο και μπορεί να οδηγεί εκτός Facebook.
Προς το παρόν, το εργαλείο Fundraisers αφορά μόνο σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και αξιοποιείται από περιορισμένο αριθμό οργανώσεων: Mercy Corps,National Multiple Sclerosis Society και World Wildlife Fund.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις καλούνται να υποβάλλουν σχετικό αίτημα στο donations.fb.com.
Σε κάθε περίπτωση, η υπηρεσία μοιάζει να επιχειρεί να επεκταθεί και στον τομέα της συλλογής χρημάτων από τον διαδικτυακό πληθυσμό -crowdfunding-, παρέχοντας μια ακόμα ολοκληρωμένη υπηρεσία εντός των τειχών του, γεγονός που δημιουργεί την προοπτική για έναν ισχυρό ανταγωνιστή απέναντι στις ιδιαίτερα δημοφιλείς πλατφόρμες Kickstarter και Indiegogo.
In.gr Τεχνολογία
- Η επιστήμη ξέρει πότε το στρες «σκοτώνει» τη δημιουργικότητα
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 24/2/26
- Πανελλαδική απεργία σε επισιτισμό και τουρισμό – Συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας
- Τέλος χρόνου για τα Airbnb – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι διορθώσεις στις δηλώσεις
- Κεντέν Ντεράνκ: Ο θάνατος του ακροδεξιού αντικείμενο εκμετάλλευσης με στόχο να στιγματιστεί η γαλλική αριστερά
- Συνταγή: Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι
- Εικόνες αποκάλυψης στον Έβρο: Πλημμύρισε ο κάμπος των Λαβάρων – Τα νερά απειλούν οικισμούς, ήχησε το 112
- Τραμπ :Δεν θα αφήσω το Ιράν, τον υπ’ αριθμόν έναν τρομοκράτη να αποκτήσει πυρηνικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)











































![Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, ο Τραμπ απέκτησε και… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/photo_5834667506767957173_y-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442