Η Γαλλία δηλώνει διά του υπουργού Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ ότι δεν είχε λάβει καμία πληροφόρηση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ μπορεί να είχε επιστρέψει από τη Συρία στην Ευρώπη, και τρεις ημέρες μετά τον εφιάλτη ενημερώθηκε από υπηρεσία πληροφοριών «εκτός Ευρώπης» ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος της 13ης Νοεμβρίου είχε θεαθεί στην Ελλάδα. Αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών, τον οποίο επικαλείται το Reuters, αναφέρει ωστόσο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Αμπαούντ βρέθηκε στην Ελλάδα.
Η Γαλλία δηλώνει διά του υπουργού Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ ότι δεν είχε λάβει καμία πληροφόρηση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ μπορεί να είχε επιστρέψει από τη Συρία στην Ευρώπη, και τρεις ημέρες μετά τον εφιάλτη ενημερώθηκε από υπηρεσία πληροφοριών «εκτός Ευρώπης» ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος της 13ης Νοεμβρίου είχε θεαθεί στην Ελλάδα.
Ωστόσο, πηγή του ελληνικού υπουργείου Εσωτερικών που επικαλείται το Reuters αναφέρει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο Αμπαούντ πέρασε από την Ελλάδα.
«Δεν υπάρχουν στοιχεία, τίποτε δεν έχει προκύψει που να υποδεικνύει ότι αυτό το πρόσωπο βρισκόταν στην Ελλάδα» δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου, σύμφωνα με το Reuters, προσθέτοντας ότι η Γαλλία δεν έχει διαβιβάσει πληροφορίες στην Ελλάδα σχετικά με παρουσία του Αμπαούντ στη χώρα.
Νεκρός ο Αμπαούντ, φερόμενος ως εγκέφαλος της φρίκης στο Παρίσι
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας