Κουμουτσάκος προς Τόσκα: Φαντάζομαι απεργείς κατά της κυβέρνησης
Οκτώ ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από την Βουλή, ο Γιώργος Κουμουτσάκος διερωτάται μέσω Twitter αν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απεργεί κατά της αναποτελεσματικότητας της κυβέρνησης.
Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέκρινε την κυβέρνηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Οκτώ ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από την Βουλή, ο κ. Κουμουτσάκος διερωτάται αν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας απεργεί κατά της αναποτελεσματικότητας της κυβέρνησης.
«Καλημέρα κ. Τόσκα. Φαντάζομαι ότι σήμερα θα απεργείτε διαμαρτυρόμενος για την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης», σημείωσε στην ανάρτησή του στο Twitter που συνοδευόταν από τη φωτογραφία του νεαρού με το καπέλο που φαίνεται πως τον γρονθοκοπεί.
Καλημέρα κ. Τόσκα. Φαντάζομαι οτι σήμερα θα απεργείτε διαμαρτυρόμενος για την αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης. pic.twitter.com/AAOCc4n0Rt