Αυτόπτης μάρτυρας: Ο Κασιδιάρης οργάνωσε τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου
Γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον Γιώργο Κουμουτσάκο φέρεται να είχε ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η κατάθεση του μάρτυρα έχει ήδη συμπεριληφθεί στη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε.
Γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον Γιώργο Κουμουτσάκο φέρεται να είχε ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η κατάθεση του μάρτυρα έχει ήδη συμπεριληφθεί στη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε.
Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο μάρτυρας περιγράφει ότι είδε τον 24χρονο συλληφθέντα να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη στη διάρκεια της συγκέντρωσης των ποντιακών οργανώσεων, αρκετή ώρα πριν και μετά την επίθεση.
Συγκεκριμένα, άκουσε τον βουλευτή να λέει: «Αφήστε τους άλλους, πιάστε τον Κουμουτσάκο».
Σύμφωνα πάντοτε με την κατάθεση που επικαλείται η εφημερίδα, ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι όταν σημειώθηκε η επίθεση και έστρεψε το βλέμμα του προς τον Κασιδιάρη, τον είδε να φωνάζει προς το μέρος των ατόμων που επιτέθηκαν στον βουλευτή της ΝΔ «Λήξις! Λήξις!».
Με ανακοίνωσή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης σημειώνει: «Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας ‘Έθνος’ και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442