Εξηγήσεις για τα κάγκελα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης ζητά ο Τόσκας
Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας. Ο αναπληρωτής υπουργός έχει ζητήσει ήδη εξηγήσεις από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για την ενέργεια αυτή.
Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, για την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας.
Ο αναπληρωτής υπουργός έχει ζητήσει ήδη εξηγήσεις από τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για την ενέργεια αυτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, είχαν ζητήσει άδεια από τον υπουργό για να τοποθετήσουν δέκα μέτρα κάγκελα μπροστά στην εξέδρα των επισήμων, αλλά κάποιοι αυθαίρετα επιμήκυναν κατά πολύ το καγκελόφρακτιο κομμάτι, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την δυσφορία των συγγενών που ήθελαν να δουν την παρέλαση των παιδιών τους.
Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι ο κ. Τόσκας έδωσε αυστηρή εντολή να μην υπάρξουν κάγκελα σε καμία παρέλαση.
Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να τοποθετηθούν κάγκελα στις παρελάσεις.
«Όχι, δεν πρόκειται να δούμε κάγκελα στις παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου. Εμείς πιστεύουμε ότι οι παρελάσεις γίνονται για να γιορτάσουμε συγκεκριμένες επετείους και άρα συμμετέχει ο λαός με τα στρατευμένα νιάτα. Επομένως, είναι γιορτή. Δεν είναι εκδήλωση με περιορισμούς, που προορίζεται μόνο για τους επισήμους. Μακριά από εμάς τέτοια αντίληψη» είχε δηλώσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442