ΜοtoGP: Ο M. Marquez απαντά στις κατηγορίες του V. Rossi
Mε την παρότρυνση να εστιάσει την προσοχή του στη μάχη που δίνει με τον J. Lorenzo απάντησε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο V. Rossi με αφορμή τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του αυστραλιανού GP.
Δύο γύρους πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP, η ένταση κορυφώνεται μεταξύ των κορυφαίων αναβατών του θεσμού.
Αφορμή για τη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον V. Rossi και τον M. Marquez αποτέλεσαν οι δηλώσεις του πρώτου σχετικά με την τακτική που ακολούθησε ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον πρόσφατο GP Aυστραλίας.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο «Γιατρός» θεώρησε πως ο M. Marquez μείωσε τον ρυθμό του εσκεμμένα ώστε να εμπλακεί σε μια μάχη τόσο με τον ίδιο όσο και με τον A. Iannone, τη στιγμή που ο J. Lorenzo είχε την ευκαιρία να απομακρυνθεί.
Μάλιστα, ο V. Rossi δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον M. Marquez υποστηρικτή του J. Lorenzo, θεωρώντας πως για προσωπικούς λόγους θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε ο φετινός τίτλος να καταλήξει στον συμπατριώτη του.
H αντίδραση του M. Marquez δεν άργησε να έρθει. Ο 23χρονος Ισπανός ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή στη μάχη που δίνουν οι αναβάτες της Yamaha για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, παροτρύνοντας τον V. Rossi να αφοσιωθεί στην ανεύρεση του τρόπου με τον οποίο θα καταφέρει να κερδίσει τον J. Lorenzo μέσα στην πίστα.
Ο M. Marquez πρόσθεσε ότι παρά τις δηλώσεις του V. Rossi διατηρεί τον σεβασμό που τρέφει απέναντί του, καθώς πρόκειται για τον κορυφαίο αναβάτη στην ιστορία του MotoGP.
Να θυμίσουμε ότι ο V. Rossi διατηρεί ένα προβάδισμα 11 βαθμών από τον δεύτερο της κατάταξης J. Lorenzo.
auto.in.gr
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442