Ενας 18χρονος συνελήφθη στον Τύρναβο επειδή ασέλγησε σε βάρος του 12χρονου ανιψιού του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην οικογένειά του ο ανήλικος.
Συγκεκριμένα, ο 18χρονος παρέσυρε το παιδί σε εγκαταλειμμένη αποθήκη, του έδεσε τα χέρια με μονωτική ταινία, του φίμωσε το στόμα και εν συνεχεία ασέλγησε σε βάρος του.
Ο 12χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς του και εκείνοι στην αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου συνέλαβαν τον 18χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.