Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη ζωή του Όντομ
Τη μεγαλύτερη μάχη δίνει ο Λαμάρ Όντομ για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρίσκεται από την Τρίτη διασωληνωμένος στην εντατική νοσοκομείου του Λας Βέγκας. Ο 35χρονος πρώην άσος του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λέικερς, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα.
Τη μεγαλύτερη μάχη δίνει ο Λαμάρ Όντομ για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρίσκεται από την Τρίτη διασωληνωμένος στην εντατική νοσοκομείου του Λας Βέγκας.
Ο 35χρονος πρώην άσος του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λέικερς, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα.
Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και οι επόμενες ώρες καθοριστικές. Ο Οντομ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα χρήσης ουσιών και ο σερίφης του Λας Βέγκας ανακοίνωσε πως στο αίμα του ανιχνεύθηκαν ίχνη κοκαίνης και διεγερτικών ουσιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός να βρεθεί απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη σεζόν
- Κυβέρνηση: Μετρά τις πληγές της από τα μπλόκα – Θυμήθηκε την «εθνική συναίνεση» για τον πρωτογενή τομέα
- Κακοκαιρία στην Αττική: Φούσκωσε ο Ιλισσός – Δείτε βίντεο
- Πασχάλης Τερζής: Εισήχθη με αναπνευστικά προβλήματα στo νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του
- Ουκρανία: Το deal αναβάλλεται… λόγω Γροιλανδίας και «Συμβουλίου Ειρήνης»
- Τα δεδομένα για το μέλλον του Γιαμπουσέλε – Η καταληκτική ημερομηνία για τον Γάλλο


