Ρατσιστικό πανό σε αγώνα τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας
Μια πολύ άσχημη εικόνα έμεινε από το ντέρμπι της τρίτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Στρασμπούρ και Κολμάρ όταν από τις κερκίδες αναρτήθηκε ένα ρατσιστικό προς του μετανάστες πανό. Συγκεκριμένα την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, στις κερκίδες σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε: «Μετανάστες έξω».
Μια πολύ άσχημη εικόνα έμεινε από το ντέρμπι της τρίτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Στρασμπούρ και Κολμάρ όταν από τις κερκίδες αναρτήθηκε ένα ρατσιστικό προς του μετανάστες πανό.
Συγκεκριμένα την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, στις κερκίδες σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε: «Μετανάστες έξω».
Σύμφωνα με όσα γράφονται στα γαλλικά ΜΜΕ, υπεύθυνοι για αυτό είναι δύο οπαδοί οι οποίοι απομακρύνθηκαν από γήπεδο, χωρίς όμως να συλληφθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέες ταινίες: Καυτά δράματα και οσκαρικά διαμαντάκια
- Περασμένα μεγαλεία: Ο Λανουά δεν εμπνέει τους νέους διαιτητές
- Καιρός: Βροχερό το σκηνικό το Σάββατο, με αφρικανική σκόνη και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες
- Συνταγή: Red velvet cheesecake
- Εξαγωγές: Ποια ελληνικά προϊόντα πρωταγωνιστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Άγιος Βαλεντίνος: Πώς βρέθηκαν τα λείψανα του στη Μυτιλήνη από την Ιταλία
