Ο Μουρίνιο βρήκε νέα ευκαιρία να… καρφώσει τον Βενγκέρ
Η χειραψία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι με την Άρσεναλ θεωρήθηκε ως το τέλος της κόντρας των δύο ανδρών. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ, ο πορτογάλος τεχνικός έριξε νέα καρφιά στον προπονητή των κανονιέρηδων, παρά το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε με το όνομα του.
Η χειραψία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Αρσέν Βενγκέρ μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι με την Άρσεναλ θεωρήθηκε ως το τέλος της κόντρας των δύο ανδρών.
Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Τσέλσι με τη Νιούκαστλ, ο πορτογάλος τεχνικός έριξε νέα καρφιά στον προπονητή των κανονιέρηδων, παρά το γεγονός ότι δεν τον ανέφερε με το όνομα του.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση για την πίεση που δέχονται οι προπονητές της Premier League, εκείνος είπε: «Σε αυτήν τη χώρα μόνο ένας μάνατζερ δεν βρίσκεται υπό πίεση. Αυτός ο προπονητής που μπορεί να αρχίζει την κλάψα από το πρωί, συνεχίζει να κλαίει το απόγευμα, να μην πετυχαίνει ποτέ τίποτα κι όμως να κρατά τη δουλειά του και να παραμένει ο βασιλιάς. Απίστευτο προνόμιο…» μάλιστα συνέχισε:
«Εμείς δεν μπορούμε να χάνουμε παιχνίδια, ούτε να μην φέρνουμε επιτυχίες. Υπάρχει όμως ένας τύπος που δεν ανήκει σε αυτήν τη λίστα… Μπράβο του. Μπορεί να φωνάζει σε διαιτητές, μπορεί να σπρώχνει…Μιλά για τους ρέφερις πριν το ματς. Το κάνει μετά το ματς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρτέτα: «Θέλουμε φρούριο το Emirates, κάθε αντίπαλος να υποφέρει»
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη




