Στο Hall of Fame της FIBA, Τζόρνταν, Μαρτσουλιόνις, Τκατσένκο και Ριγκοντό
Την αναγνώριση γνώρισαν σήμερα εννέα άνθρωποι που υπηρέτησαν το μπάσκετ από διαφορετικό πόστο, αφήνοντας τη «σφραγίδα» τους στο άθλημα. Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, ο Βλάντιμιρ Τκατσένκο και Αντουάν Ριγκοντό, αλλά και ο Κουβανός Ρουπέρτο Ερέρα.
Την αναγνώριση γνώρισαν σήμερα εννέα άνθρωποι που υπηρέτησαν το μπάσκετ από διαφορετικό πόστο, αφήνοντας τη «σφραγίδα» τους στο άθλημα.
Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, ο Βλάντιμιρ Τκατσένκο και Αντουάν Ριγκοντό, αλλά και ο Κουβανός Ρουπέρτο Ερέρα, η Αμερικανίδα Αν Ντόνοβαν, η προπονήτρια Τζαν Στίρλινγκ, ο διαιτητής Ρομπέρ Μπλανσάρ και ο Ισραηλινός Νόα Κλίγκερ ανήκουν επισήμως από σήμερα στο Hall of Fame της FIBA.
Σε μία λαμπρή τελετή στη Λιλ, στο περιθώριο του Ευρωμπάσκετ, βρέθηκαν τα «ιερά τέρατα» του μπάσκετ που στην ακμή τους προσέφεραν υψηλό θέαμα ως αντίπαλοι –κάποιοι εξ αυτών- στα παρκέ. Αν και είχε προσκληθεί, ο Μάικλ Τζόρνταν δεν κατάφερε να δώσει το «παρών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν


