Ζωή προς Παναγιώτη Λαφαζάνη: «Νομισματοκοπείο πήγες;»
Στη Νίκαια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος συνομίλησε με συνεργάτες και υποψήφιους βουλευτές σε ταβέρνα της περιοχής. Ξεχώρισε η στιχομυθία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Από εκεί έρχομαι».
Στη Νίκαια βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος συνομίλησε με συνεργάτες και υποψήφιους βουλευτές σε ταβέρνα της περιοχής.
«Οι εκλογές αυτές είναι πολύ κρίσιμες για τον τόπο μας» είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρόσθεσε:
«Είναι πρώτα πρώτα εκλογές για τη νεολαία, την οποία θέλουμε να στηρίξουμε ώστε να μην ξενιτεύεται για να βρει δουλειά. Η νεολαία πρέπει να δώσει το παρόν στην αυριανή ψηφοφορία. Η αποχή ισοδυναμεί με μνημόνια και λιτότητα που είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα. Η μάχη συνεχίζεται μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Δίνουμε την μάχη αυτή με εντιμότητα, ήθος και υψηλές αξίες. Με συνέπεια, αγωνιστικότητα, αντίσταση. Δεν υποχωρούμε, δεν προδίδουμε δεν παραιτούμαστε.»
Το «παρών» έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Μανώλης Γλέζος, πρώην υπουργοί και υποψήφιοι βουλευτές όπως ο Στάθης Σταυρόπουλος, Κώστας Ησυχος, Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Βασιλης Πριμιτήρης, Μάνια Μπαρζέφσκι, Αντώνης Νταβανέλος και στελέχη όπως ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου.
Ξεχώρισε η στιχομυθία μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όταν έφθασε η τελευταία.
«Νομισματοκοπείο πήγες;» τον ρώτησε καθώς τον χαιρετούσε. Και ο κ. Λαφαζάνης απάντησε: «Από εκεί έρχομαι»…
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Τζιουζέπε Πέντα δήμαρχος Καλαβρίας που εξέφρασε την στήριξη του στην Λαϊκή Ενότητα και δήλωσε «ότι αυτό που γεννήθηκε στην Ελλάδα μπορεί να γεννηθεί και στην Ευρώπη».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας