Ματαιώνει τις επισκέψεις σε Φλώρινα, Ζάκυνθο ο Πρ.Παυλόπουλος
Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αποφάσισε να ματαιώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στη Φλώρινα και τη Ζάκυνθο.
Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αποφάσισε να ματαιώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στη Φλώρινα και τη Ζάκυνθο.
Ο κ. Παυλόπουλος επρόκειτο να μεταβεί το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Αυγούστου στη Φλώρινα για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις «Πρέσπεια», ενώ τη Δευτέρα, 24 Αυγούστου, επρόκειτο να μεταβεί στη Ζάκυνθο, για να παραστεί στον εορτασμό του πολιούχου του νησιού Αγίου Διονυσίου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας