Στην Αθήνα ο Ντα Κόστα για τον Ολυμπιακό
Ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι τελικά η επιλογή του Μάρκο Σίλβα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο γεννημένος στην Γαλλία στόπερ, που θα παίξει ως Πορτογάλος, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Μαρόκου, έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους
Ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι τελικά η επιλογή του Μάρκο Σίλβα για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο γεννημένος στην Γαλλία στόπερ, που θα παίξει ως Πορτογάλος, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Μαρόκου, έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την Σιβασπόρ σε ένα ποσό της τάξης των δύο εκατομμυρίων ευρώ για τον 29χρονο Ντα Κόστα, που έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνισθεί στην Φιορεντίνα, στην Σαμπντόρια, στην Αϊντχόφεν, στην Νανσί, στην Γουέστ Χαμ, στην Λοκομοτίβ Μόσχας και στην Νασιονάλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μπρόκολο κάνει περισσότερο καλό στην υγεία από όσο πιστεύουμε
- Αγριεύει ο καιρός με καταιγίδες: Βροχές και στην Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Αδριανός Γολέμης: Ο πρώτος Έλληνας που θα ταξιδέψει στο Διάστημα
- Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
- Πάνε ταμείο 5 κατηγορίες συνταξιούχων
- Ο «Άγγελος της Ιστορίας» εγκλωβίστηκε στην Ιερουσαλήμ


