Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι… Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο21 του νέου Μπλεκ. Ο αγαπημένος ήρωας, που μεγάλωσε γενιές και γενιές, εξακολουθεί να συναρπάζει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και, πλέον, κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Σε αυτό το τεύχος, […]
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι… Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο21 του νέου Μπλεκ. Ο αγαπημένος ήρωας, που μεγάλωσε γενιές και γενιές, εξακολουθεί να συναρπάζει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και, πλέον, κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Σε αυτό το τεύχος, στο »Απόρθητο Φρούριο» ο Μπλεκ συνεχίζει να πολεμά τους ‘Αγγλους, έχοντας, όπως πάντα, στο πλευρό του τον καθηγητή Μυστήριο και τον μικρό Ρόντυ. Συνεχίζονται οι ιστορίες του Ζαγκορ και του «Τερματοφύλακα γιατρού», ο Μάρτιν Μίστερι, αλλά και οι νέες αδημοσίευτες ιστορίες του Ρόι Ρέις από τη δεκαετία του 80′. Ακόμη, η συνέχεια του Τετρακοσάρη και βέβαια ο καθιερωμένος μηνιαίος διαγωνισμός με δώρο ένα tablet.
Ποιος είναι ο Μπλεκ Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία («Il Grande Blek Magigno», ο ιταλικός τίτλος), κι από τους διάσημους δημιουργούς Sartoris, Sinchetto και Guzzon («EsseGesse»), οι οποίοι εμπνεύστηκαν τον Μπλεκ το 1954. Ο ξανθός γίγαντας κυνηγός με το γούνινο καπέλο με ουρά διακρίθηκε στον αγώνα για την αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση μπορείτε να βρείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ccpublic.gr.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας