Στη λίστα του ΠΑΟ για τα ματς με τη Καμπάλα και ο Εσιέν
Ο Μάικλ Εσιέν βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός για τα δύο ματς των play off του Europa League με την Καμπάλα.
Ο Μάικλ Εσιέν βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που δήλωσε στην UEFA ο Παναθηναϊκός για τα δύο ματς των play off του Europa League με την Καμπάλα.
Αν και ο Γκανέζος αμυντικός μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στη Γερμανία για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς του, το προπονητικό τιμ των «πρασίνων» εκτιμά ότι ο έμπειρος άσος μπορεί να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (27/08) και με το σκεπτικό αυτό τον δήλωσαν στη σχετική λίστα.
Η νέα παρουσία είναι αυτή του νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ, Νίκου Γιαννακόπουλου, ενώ συνολικά επελέγησαν 24 ποδοσφαιριστές στη λίστα Α και τέσσερις στην δεύτερη. Έως και μια μέρα πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα (19/08) οι «πράσινοι» έχουν το δικαίωμα να κάνουν μια προσθήκη αν προβούν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αρκεί να μην έχει παίξει σε άλλο ευρωπαϊκό ματς του Europa League.
Η λίστα Α΄ περιλαμβάνει τους: Κοτσόλη, Στιλ, Γιαννακόπουλο, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Μπούρμπο, Εσιέν, Κλωναρίδη, Λαγό, Ζέκα, Βέμερ, Ατζαγκούν, Λουν, Καλτσά, Νίνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Πέτριτς
Λίστα Β’: Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Δώνης, Χουχούμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΗΕ: 8 χώρες, ανάμεσά τους η Ελλάδα, ζητούν τέλος στους εποικισμούς και λύση δύο κρατών στο Παλαιστινιακό
- Μεξικό: 15χρονος μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 2 γυναίκες σε ιδιωτικό σχολείο
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
- Σεισμός τώρα: 4.3 στη Θεσπρωτία – Που εντοπίζεται το επίκεντρο
- Ποιοι βλέπουν τον χρυσό στα 10.000 δολάρια

