Στο Hall of Fame της FIBA o Μάικλ Τζόρνταν
Το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν δεν θα κοσμεί από τον Σεπτέμβριο μόνο το «Νέισμιθ Hall of Fame» του Σπρίνγκφιλντ, στη Μασαχουσέτη, αλλά και αυτό της FIBA. O «αέρινος» ηγείται των εννέα προσωπικοτήτων του μπάσκετ που αποτελούν την τάξη του 2015 και στις 19/9 θα «βαπτιστούν» και επισήμως μέλη του Hall of Fame της FIBA.
Το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν δεν θα κοσμεί από τον Σεπτέμβριο μόνο το «Νέισμιθ Hall of Fame» του Σπρίνγκφιλντ, στη Μασαχουσέτη, αλλά και αυτό της FIBA.
O «αέρινος» ηγείται των εννέα προσωπικοτήτων του μπάσκετ που αποτελούν την τάξη του 2015 και στις 19/9 θα «βαπτιστούν» και επισήμως μέλη του Hall of Fame της FIBA.
Μαζί με τον Τζόρνταν, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια με τις ΗΠΑ (το 1984 και με την αυθεντική Dream Team to 1992), στη λίστα των νεοεισελθόντων θρυλικών παικτών/τριών βρίσκονται οι Αντουάν Ριγκοντό (Γαλλία), Σαρούνας Μαρτσουλιόνις (Λιθουανία), Βλαντιμίρ Τσατσένκο (Ρωσία/Ουκρανία), Ρουμπέρτο Χερέρα Τάμπιο (Κούβα) και η Ανν Ντόνοβαν (ΗΠΑ).
Από τις προπονήτριες, στην τάξη του 2015 βρίσκεται η Γιαν Στίρλινγκ (Αυστραλία). Οι επτά αυτές προσωπικότητες συγκεντρώνουν 13 Ολυμπιακά μετάλλια και 7 παρουσίες στο πόντιουμ των νικητών σε Παγκόσμια Κύπελλα Ανδρών/Γυναικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης
- Η Νέα Αριστερά για τον Άλκη Ρήγο: Σπάνια πολιτική και ανθρώπινη ποιότητα
- Κλείνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Τεχεράνη
- Αναφορές για επίθεση με drones στο Ντουμπάι
- Κρήτη: Αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές – Διασώθηκαν 364 άτομα σε ένα 24ωρο
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος Betsson 1-3: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κυανέρυθρες
