ΠΑΣΟΚ: Η «καταστροφική σκέψη για εκλογές» πίσω από τον ανασχηματισμό
Σκέψεις της κυβέρνησης για εκλογές βλέπει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον ανασχηματισμό. «Με εμφανή τα σημάδια της καταστροφικής σκέψης για εκλογές» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «η αναγκαία αλλά καθυστερημένη αλλαγή των υπουργών που άδειασαν τον πρωθυπουργό δεν πείθει» .
Σκέψεις της κυβέρνησης για εκλογές βλέπει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον ανασχηματισμό.
«Με εμφανή τα σημάδια της καταστροφικής σκέψης για εκλογές» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ «η αναγκαία αλλά καθυστερημένη αλλαγή των υπουργών που άδειασαν τον πρωθυπουργό δεν πείθει» .
«Έχουμε την εικόνα μιας κυβέρνησης αδύναμης, ανήμπορης και απρόθυμης να υλοποιήσει τις υποχρεώσεις που ο κ. Τσίπρας ανέλαβε με την υπογραφή του», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442