Από τη Δευτέρα θα τεθούν τελικά σε ισχύ οι αυξήσεις στον ΦΠΑ, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Νωρίτερα βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις δήλωναν ότι αδυνατούν να περάσουν άμεσα τις αυξήσεις στα προϊόντα, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να προσαρμοσθούν τεχνικά και ζητούσαν να δοθεί παράταση μέχρι την 1η Αυγούστου.
Από τη Δευτέρα θα τεθούν τελικά σε ισχύ οι αυξήσεις στον ΦΠΑ, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
«Προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς του ΦΠΑ, το Υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η εφαρμογή των νέων διατάξεων να ξεκινήσει από τη Δευτέρα 20/7/2015» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Αύριο, Παρασκευή, αναμένονται οι σχετικές εγκύκλιοι από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Νωρίτερα βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις δήλωναν ότι αδυνατούν να περάσουν άμεσα τις αυξήσεις στα προϊόντα, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να προσαρμοσθούν τεχνικά και ζητούσαν να δοθεί παράταση μέχρι την 1η Αυγούστου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας