Σε 6-8 εβδομάδες επιστρέφει στη δράση ο Παπαπέτρου
Σε επιτυχημένη επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο (αφαιρέθηκε το τρίγωνο οστάριο «Os Trigonum») από τον Ολλανδό καθηγητή Dr. C. Niek van Dijk, υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Πορτογαλία. Η επιστροφή του Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες και ο Έλληνας διεθνής θα τεθεί στη διάθεση του Σφαιρόπουλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σε επιτυχημένη επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο (αφαιρέθηκε το τρίγωνο οστάριο «Os Trigonum») από τον Ολλανδό καθηγητή Dr. C. Niek van Dijk, υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Πορτογαλία.
Παράληλλα, από τον αστράγαλο του «ερυθρόλευκου» φόργουορντ αφαιρέθηκαν η πλάκα και οι βίδες που του είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η αποκατάσταση του τραυματισμού που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ιταλία.
Η επιστροφή του Παπαπέτρου στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες και ο Έλληνας διεθνής θα τεθεί στη διάθεση του Σφαιρόπουλου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά


