Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Προτείνουμε άκυρο, λευκό, αποχή

Κουτσούμπας: Προτείνουμε άκυρο, λευκό, αποχή

Για «δημοψήφισμα παρωδία» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι δεν μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να γίνει ουσιαστική συζήτηση και με ένα ερώτημα που δεν ισχύει πλέον. «Άκυρο, λευκό, αποχή πιστεύουμε θα είναι ένα πολύ δυναμικό ποσοστό και πρέπει έτσι να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, δηλαδή να γυρίσει την πλάτη σε αυτό που του λένε όλα τα άλλα κόμματα» δήλωσε.

Για «δημοψήφισμα παρωδία» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, τονίζοντας ότι δεν μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να γίνει ουσιαστική συζήτηση και με ένα ερώτημα που δεν ισχύει πλέον.

Μιλώντας στο Mega, κατηγόρησε την κυβέρνηση για τυχοδιωκτισμό και καιροσκοπισμό, σημειώνοντας ότι η τελευταία πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, η οποία -όπως είπε- έπρεπε κι αυτή να τεθεί στο λαό, στην ουσία δεν διαφέρει από την πρόταση της τρόικας.

Σε αυτό το πλαίσιο κάλεσε το λαό «να πάρει αποστάσεις και από τους μεν και από τους δε» και να καταδικάσει και την κυβέρνηση και την τρόικα.

Προέβλεψε, επίσης, ότι «αν υπάρξει συμφωνία θα σημαίνει πολύ σκληρά μέτρα για τον λαό».

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματός του που λέει «όχι» στην πρόταση ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, «όχι» στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης και «ναι» στην αποδέσμευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως εξήγησε, ουσιαστικά θα πρόκειται για άκυρο.

«Άκυρο, λευκό, αποχή πιστεύουμε θα είναι ένα πολύ δυναμικό ποσοστό και πρέπει έτσι να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, δηλαδή να γυρίσει την πλάτη σε αυτό που του λένε όλα τα άλλα κόμματα» δήλωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024