Aναβάλλεται η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Κήπο του Μεγάρου
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρέα με τις Φτερωτές Κιθάρες του, ετοιμάζονται να «απογειώσουν» το κοινό με ένα μουσικό «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης», μια συναυλία-γιορτή στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου, από τις 21.00, ο καταπράσινος χώρος του Κήπου θα γεμίσει με γνωστές μελωδίες και στίχους τραγουδιών από ολόκληρη την τριαντάχρονη πορεία του τραγουδοποιού.
Καλεσμένοι του Νίκου Πορτοκάλογλου θα είναι οι «Melios Balkana Mama» – ένα νέο και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα που αναμιγνύει τις balkan ιδιορρυθμίες με την reggae, το ska αλλά και το λαϊκό ελληνικό τραγούδι. Η μπάντα θα ενορχηστρώσοει γνωστά τραγούδια του Πορτοκάλογλου, μπολιάζοντας τα με ένα διαφορετικό νέο μείγμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων, υποσχόμενοι άφθονες «χάλκινες» παρεκτροπές.
Info
Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
www.megaron.gr
entertainment.in.gr
- Χάντμπολ: Με Σουηδία, Βόρεια Μακεδονία και Λουξεμβούργο η Εθνική ανδρών στα προκριματικά του Euro 2028
- Οι ατασθαλίες της Τσέλσι οδηγούν την Έβερτον σε αγωγές κατά της λίγκας
- Μέσα στην αίρεση Heaven’s Gate: 29 χρόνια από τη χειρότερη μαζική αυτοκτονία στις ΗΠΑ
- Ομιλία Τραμπ προς τιμήν της Ελληνικής Ομογένειας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου
- Οι «βόμβες» Ντίλιαν για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η προσπάθεια απαξίωσης των λεγομένων του
- Φωτιά σε μπάζα και σκουπίδια δίπλα σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο





