Τιτανομαχία Ναδάλ εναντίον Τζόκοβιτς στα προημιτελικά
Τιτανομαχία στο Roland Garros. Ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις... ρακέτες τους στον προημιτελικό του Γαλλικού Όπεν μετά τις προκρίσεις που πήραν τη Δευτέρα απέναντι στον Σοκ και στον Γκασκέ αντίστοιχα. Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος θεωρείται ο κορυφαίος σε χωμάτινη επιφάνεια επικράτησε με 3-1 σετ (6-3, 6-1, 5-7, 6-2) του 22χρονου Αμερικανού, ενώ ο Σέρβος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-3) του Γάλλου αντιπάλου του.
Τιτανομαχία στο Roland Garros. Ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις… ρακέτες τους στον προημιτελικό του Γαλλικού Όπεν μετά τις προκρίσεις που πήραν τη Δευτέρα απέναντι στον Σοκ και στον Γκασκέ αντίστοιχα.
Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος θεωρείται ο κορυφαίος σε χωμάτινη επιφάνεια επικράτησε με 3-1 σετ (6-3, 6-1, 5-7, 6-2) του 22χρονου Αμερικανού, ενώ ο Σέρβος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-3) του Γάλλου αντιπάλου του.
«Θα είναι ο δυσκολότερος προημιτελικός της ζωής μου. Ο νικητής του αγώνα όμως δε σημαίνει ότι θα είναι και ο νικητής του τουρνουά» δήλωσε ο Ναδάλ μετά το τέλος του αγώνα του με τον Σοκ.
Ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αφού το Roland Garros είναι το μοναδικό τουρνουά που δεν έχει κατακτήσει για να γίνει μόλις ο όγδοος που φτάνει στο Career Slam και για να το κάνει θα πρέπει να αποκλείσει τον «Βασιλιά της σκόνης».
Το πρωί της Δευτέρας, ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 3-1 (6-3, 4-6, 6-4, 6-1) του Γάλλου Γκαέλ Μονφίς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Βαβρίνκα. Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής: Νισικόρι – Τσονγκά και Μάρεϊ – Φερέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας



