Το in.gr και ο Μάνος Ελευθερίου σάς ταξιδεύουν στη Σύρο!
Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 «Το in.gr ταξιδεύει», η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5, σας προσκάλεσε σε ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στη Σύρο. Ξεναγός των ακροατών και των ακροατριών που ταξίδεψαν μαζί μας στην αρχόντισσα των Κυκλάδων ήταν ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου.
Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015«Το in.gr ταξιδεύει», η εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμούΒΗΜΑ FM99,5, σας προσκάλεσε σε ένα ραδιοφωνικό ταξίδι στη Σύρο.
Ξεναγός των ακροατών και των ακροατριών που ταξίδεψαν μαζί μας στην αρχόντισσα των Κυκλάδων ήταν ο ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος Μάνος Ελευθερίου.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας