Προσπάθησαν να «ξηλώσουν» χρηματοκιβώτιο των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα
Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα. Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού του υποκαταστήματος, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου και εισήλθαν με σκοπό να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο με ιμάντες, τους οποίους είχαν δέσει σε φορτηγάκι.
Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Αυλώνα.
Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, άγνωστοι απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού του υποκαταστήματος, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα της εισόδου και εισήλθαν με σκοπό να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο με ιμάντες τους οποίους είχαν δέσει σε φορτηγάκι.
Ωστόσο, για άγνωστο λόγο εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διέφυγαν με άγνωστο μέσο.
Σε μικρή απόσταση από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα το οποίο φέρει ίχνη παραβίασης. Παράλληλα, μέσα στο υποκατάστημα βρέθηκε τμήμα του ιμάντα με τον οποίο έγινε η απόπειρα αφαίρεσης του χρηματοκιβωτίου.
Προανάκριση ενεργείται από το ΑΤ Αυλώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]
- Φιορεντίνα – Τορίνο 2-2: «Ψυχρολουσία» για τους «βιόλα» στις καθυστερήσεις!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442