Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 40χρονο που έπεσε σε πηγάδι
Με επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκε 40χρονος άνδρας, που έπεσε μέσα σε ξερό πηγάδι, σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής. Ο άνδρας μετά την ανάσυρσή του, μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της περιοχής.
Με επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκε 40χρονος άνδρας, που έπεσε μέσα σε ξερό πηγάδι, σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής.
Σύμφωνα την Πυροσβεστική, ο 40χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε μέσα στο πηγάδι, βάθους περίπου 4 μέτρων, που υπάρχει στο χωράφι του.
Τον άτυχο άνδρα, που ζητούσε βοήθεια, άκουσε γεωργός, που βρισκόταν στην περιοχή και ενημέρωσε τις αρχές.
Ο 40χρονος μετά την ανάσυρσή του, μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέθανε ο σοφέρ του Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Μαρκάκης – Η μυθιστορηματική ζωή του
- Η Αθήνα επιδοτεί το ντίζελ – Οι «27» της ΕΕ εξετάζουν τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
- Η «ανάσταση» του Βαλ Κίλμερ και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη
- ΗΠΑ: Έρευνα FBI σε βάρος του πρώην διευθυντή Αντιτρομοκρατίας – Παραιτήθηκε λέγοντας ότι το Ιράν δεν αποτελούσε απειλή
- Ιράν, Τουρκία, γερμανικές επανορθώσεις στο τραπέζι Γεραπετρίτη και Βάντεφουλ – Τι ειπώθηκε και δεν ανακοινώθηκε
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια
- Γεώργιος Παπανδρέου: Η εκ των ένδον προδοσία της Ενώσεως Κέντρου
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442