Αγνωστοι «ξήλωσαν» το χρηματοκιβώτιο από τα ΕΛΤΑ στη Ν.Καλλικράτεια
Άγνωστοι εισήλθαν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, από το οποίο «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο, που περιείχε περίπου 19.000 ευρώ.
Άγνωστοι εισήλθαν σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, από το οποίο «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο, που περιείχε περίπου 19.000 ευρώ.
Το περιστατικό συνέβη μετά τη 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν πέντε και επέβαιναν σε αγροτικό όχημα, με το οποίο παραβίασαν την κεντρική πόρτα του ταχυδρομικού υποκαταστήματος, προτού εισέλθουν στο εσωτερικό του.
Στη συνέχεια, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν βιδωμένο στο πάτωμα, και, αφού το φόρτωσαν στην καρότσα του αγροτικού οχήματος, εξαφανίστηκαν.
Το όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο σε μικρή απόσταση από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, ενώ, όπως κατέθεσε η προϊσταμένη του υποκαταστήματος – «στόχου», το χρηματοκιβώτιο περιείχε γύρω στα 19.000 ευρώ.
Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- ΠΟΥ: Μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ για τις επιθέσεις με στόχο εγκαταστάσεις υγείας στο Ιράν
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
- Ακατάλληλο μέχρι νεωτέρας για πόση το νερό της Λιβαδειάς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων
- Μπορεί να προσποιηθεί κανείς ότι είναι πλούσιος;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442