Με βόμβες μολότοφ και ματσέτα στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης
Ένας 62χρονος προσπάθησε να επιτεθεί με ματσέτα σε μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου της Νέας Ορλεάνης, πριν πυροβοληθεί από βοηθό του σερίφη. Στις αποσκευές του βρέθηκαν στη συνέχεια βόμβες μολότοφ. Ο δράστης, που σύμφωνα με τις αναφορές πάσχει από ψυχιατρική ασθένεια, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας 62χρονος προσπάθησε να επιτεθεί με ματσέτα σε μέλη της ασφάλειας του αεροδρομίου της Νέας Ορλεάνης, πριν πυροβοληθεί από βοηθό του σερίφη. Στις αποσκευές του βρέθηκαν στη συνέχεια βόμβες μολότοφ.
Ο δράστης, που σύμφωνα με τις αναφορές παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Αρχικά, ο 62χρονος Ρίτσαρντ Γουάιτ «ψέκασε» με εντομοαπωθητικό μέλη της ασφάλειας στον έλεγχο πριν αρχίσει να τους κυνηγά με ματσέτα.
Μέσα στον πανικό που ακολούθησε, βοηθός σερίφη πυροβόλησε τρεις φορές τον Γουάιτ.
Στη συνέχεια, στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν έξι βόμβες μολότοφ, ένας μεγάλος αναπτήρας, καπνογόνα και δύο δοχεία με φρέον και οξυγόνο.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη, ο 62χρονος έπασχε από ψυχιατρική ασθένεια αλλά δεν ακολουθούσε αγωγή εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας