Το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού κλέβει την παράσταση
Με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας.
Με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών, στο πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας.
Ο Παναθηναϊκός έχει εύκολο έργο στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ουραγό (και καταδικασμένο) Ηρακλή, ενώ σημαντικά από βαθμολογική άποψη είναι τα παιχνίδια Ανατόλια-Ρέθυμνο και Μακεδόνες-Μαρκόπουλο.
Ο Α.Ο. Θήρας, τέλος, θα επιδιώξει μια «καθαρή» νίκη απέναντι στην Ηλιούπολη για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη ήττα της ΑΕΚ και να την πλησιάσει, καθώς διεκδικεί την τέταρτη θέση από την Ένωση, αλλά και η ομάδα των νοτίων προαστίων βρίσκεται σε αναζήτηση βαθμών για να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία: ΣΑΒΒΑΤΟ 14/3/2015 Κατσάνειο 15:00 Ηρακλής-Παναθηναϊκός Χαλάστρα 18:00 Μακεδόνες-Μαρκόπουλο Ανατόλια 18:00 Ανατόλια-Ρέθυμνο Θήρα 18:00 Α.Ο. Θήρας-Ηλιούπολη
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Την Δεύτερα (30/3) θα πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League, ώστε να οριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των play offs και play outs του πρωταθλήματος.