Χωρίς Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Ζέκα ο ΠΑΟ στο Ηράκλειο
Χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο Παγκρήτιο, όπου αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Κροάτης διεθνής δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και υποχρεωτικά ο Γιάννης Αναστασίου τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τους τιμωρημένους Σίλντενφελντ και Ζέκα.
Χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο Παγκρήτιο, όπου αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Κροάτης διεθνής δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και υποχρεωτικά ο Γιάννης Αναστασίου τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τους τιμωρημένους Σίλντενφελντ και Ζέκα.
Στη διάθεση του τεχνικού των «πρασίνων» βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Νίνης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μαυρίας και Μέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές προωθήσεις – Ρήγμα στη Ζαπορίζια, εξόντωση εφεδρειών του Κιέβου (χάρτης)
- Αταμάν: «Γι’ αυτό έφερα τον Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αλκοόλ: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι πότες στην ΕΕ; – Ο απροσδόκητος πρωταθλητής νηφαλιότητας



