Χωρίς Πράνιτς, Σίλντενφελντ και Ζέκα ο ΠΑΟ στο Ηράκλειο
Χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο Παγκρήτιο, όπου αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Κροάτης διεθνής δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και υποχρεωτικά ο Γιάννης Αναστασίου τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τους τιμωρημένους Σίλντενφελντ και Ζέκα.
Χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το Σάββατο στο Παγκρήτιο, όπου αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Κροάτης διεθνής δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και υποχρεωτικά ο Γιάννης Αναστασίου τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και τους τιμωρημένους Σίλντενφελντ και Ζέκα.
Στη διάθεση του τεχνικού των «πρασίνων» βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Νίνης, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μαυρίας και Μέντες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ

